Når du bevæger dig rundt i IOS kan du altid få hjælp, ligemeget i hvilket lag du befinder dig i eller hvilken kommando du søger, du skal blot bruge spørgsmålstegnet.

Hvis antallet af mulige kommandoer strækker sig til mere end 1 side og den slutter med –More– skal du blot trykke på spacebar for at gå til næste side, eller du kan vælge at trykke på Enter for at gå 1 kommando frem af gangen. For at slutte meddelsen skal du blot trykke Q.

For at vise kommandoer der starter med noget specielt, skriv da de første bokstaver eller tegn og skriv spørgsmålstegn.

Ovenfor kan du se at jeg skal finde en kommando der starter med sho, derfor har jeg lavet et spørgsmålstegn også fortæller den mig mulige kommandoer der starter med sho.

Du kan også færdiggøre en kommando, skriv starten på en kommando og afslut den ved blot at trykke på TAB. Hvis der kun er et enkelt match, IOS vil færdiggøre kommandoen.

Du behøver ikke at skrive et helt ord for at færdiggøre en kommando. Du kan blot nøjes med at skrive de første bokstaver, og hvis der kun er et enkelt match vil IOS forstå kommandoen og udføre den.

Som et eksempel kan du nøjes med at skrive sh ip int b = show ip interface brief.

Men hvis du skriver for lidt bokstaver og der er flere ord der matcher vil IOS komme med en fejl: Ambiguous command. I dette tilfælde er der flere ord der matcher bokstavet I.